Toyota Land Cruiser Gulf Edition

Johnny Lightning 1980 Toyota Land Cruiser Gulf

Evvet! 1:64 tutkunları yepyeni bir kulis haberi ile buradayım; 
Johnny Lightning markasının efsane kalıbı 1980 Toyota Land Cruiser yeniden bir Gulf dekali ile bizlere sunulmaya hazırlanıyor. Diecastpazar kulislerinde şuan yazıyı yazmakta olduğum haftanın sonunda yetişebileceği konuşulan bu harikulade model için iki versiyon olacağı söyleniyor. Bir tanesi normal versiyon bir tanesi de efsane görünümlü Rusty ( paslı ) versiyon. Tahminim sizler de benim gibi paslı olanı görmek için o buluşma anını iple çekiyorsunuzdur. 

Johnny Lightning, koleksiyonerlerin ve otomobil tutkunlarının vazgeçilmez bir markası haline geldi evet ve 1980 Toyota Land Cruiser Diecast Model araba da bu eşsiz koleksiyonun bir parçası. Bu özel model, 1980'lerin efsanevi Toyota Land Cruiser'ını minyatür bir şekilde sunuyor ve otomobil tarihine duyulan hayranlığı canlı tutuyor.

Bu diecast model, dikkat çekici detayları ve hassas tasarımıyla öne çıkıyor. Gerçekçi bir şekilde yeniden üretilen detaylar, bu minyatür aracın benzersizliğini vurguluyor. Model, gerçek bir 1980 Toyota Land Cruiser'ın tüm özelliklerini yansıtarak koleksiyonlardaki yerini hak ediyor.

Johnny Lightning'in 1980 Toyota Land Cruiser Diecast Model arabası, otomobil tutkunları ve koleksiyonerler için mükemmel bir yeni parça. Bu model, hem otomobil tarihine duyulan saygıyı hem de mükemmel bir tasarımı bir araya getirerek kendine özgü bir yere sahiplenmiş. Bu minyatür araba, herkesin koleksiyonunda bulunması gereken bir parça olabilir. Özellikle de benim favorim olan Rusty Version ! 

Ne diyelim diecastpazar yine yaptı yapacağını Türkiye'nin ufkunu açan yepyeni ve eşsiz modelleri bize ulaştırdıkları için sonsuz teşekkürler 

Yeni haberler ile görüşmek üzere şimdilik bana müsade ... 

-bir koleksiyoner

Etiketler: çok yakında,toyota,land,1:64,johnnylightning,gulf,diecastpazar,4x4
Eylül 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR